tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+8
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+17
Split
+18
Dubrovnik
+18

VATRENI SKIDAJU VATRENE

Pogledajte kako navija zanosna Nives!

Odavno znamo da je Nives Celzijus vatrena navjačica, što je još jednom dokazala. Za Europsko prvenstvo ima sve potrebne rekvizite, čak i više od toga

Datum objave:
11.6.2012 10:29

Zadnja izmjena:
11.6.2012 11:32

Vezane teme

'Jedna feministica i mrziteljica nogometa savjetovala je nas žene da se okrenemo sebi za vrijeme Europskog prvenstva i nabavimo vibratore. Ja sam poslušala njen savjet i nabavila vibrator te ga uljepšala prigodnim bojama. Ipak su najprigodnije situacije za korištenje vibratora svakoj ženi upravo utakmice Njemačke pošto oni ipak raspolažu najljepšim igračima :) go Gomez, go Gomez....', napisala je nedavno Nives Drpić na svom Facebook profilu i pokazala fotke svoje nove obojane igračke.

Utakmicu Irska - Hrvatska pratila je s prijateljicama u vrlo izazovnom, kockastom izdanju. 'Smislila sam jednu igricu pod nazivom 'Vatreni skidaju vatrene'... svaka tri boda, komad odjeće manje... do finala', najavila je nedavno seksi Nives.


194545,186269,179519,166353

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr