tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+17

INCIDENT

Sarajlije se potukle s TBF-ovcima?

Do sukoba je došlo nakon nastupa TBF-ovaca, a detalji o samom povodu još se istražuju

Datum objave:
10.6.2012 15:22

Zadnja izmjena:
11.6.2012 9:52

Vezane teme

U petak navečer na BeeR festu u Sarajevu Sarajlije su se potukle s članovima splitske grupe TBF. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, do sukoba je došlo nakon nastupa TBF-ovaca, a detalji o samom povodu još se istražuju. Cijeli slučaj prijavljen je i policiji.

Čitatelj bh portala Poskok poslao je redakciji SMS poruku: 'Da se netko može potući s TBF-ovcima, stvarno nisam mogao vjerovati. Pravo me stid, Sarajlije svaka vam čast.'

Očevidac sukoba je izjavio: 'Jedan od članova TBF-a malo je prenaglio s barenjem neke djevojke. Jedan muškarac mu je prišao kako bi ga opomenuo da se ne može tako ponašati.' TBF-ovac ga je navodno napao, no onda je Splićanina napala skupina od pet muških osoba.

Mladen Badovinac, jedan od trojice vodećih članova grupe, opovrgnuo je da je došlo do bilo kakvog incidenta: 'Nisam vidio ništa ni za vrijeme ni poslije našeg nastupa.'

197037,195102,191891,191879

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr