tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+18
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+16

SKINULA GRUDNJAK

Pogledajte kako je Madonna na koncertu izvela striptiz

Madonna je na koncertu u Istanbulu izvela mini striptiz te je u jednome trenutku zadivljenoj publici pokazala i bradavicu

Datum objave:
10.6.2012 11:50

Zadnja izmjena:
10.6.2012 15:04

Vezane teme

Ako netko zna kako se privlači pozornost svjetskih medija, onda je to Madonna. Pokazala je to i na sinoćnjem koncertu u Istanbulu kad je izvela mini striptiz. Pjevajući pjesmu 'Human nature', Madonna se dodirivala po međunožju i grudima, a u jednome trenutku pokazala je i bradavicu.

Njezin performans publiku je doveo do delirija. Cijeli koncert bio je nabijen seksom, a tomu su znatno pridonijeli i zgodni plesači bez kojih kraljica popa nikada ne nastupa.

196688,194820 ,194320,191940
Madonnin potez ne treba čuditi jer riječ je o ženi koja je praktički izmislila šokiranje javnosti kao oblik vlastite promocije u medijima. Oni koji su pomislili da je s godinama postala barem malo pristojnija, prevarili su se.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr