tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+6
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

NEKA SE POKLOPE ZVIJEZDE

Znate li kako Angelina Jolie bira datum vjenčanja?

Poznata glumica uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku ili na odmore

Datum objave:
9.6.2012 13:06

Zadnja izmjena:
9.6.2012 13:47

Najslavniji par svijeta, Angelina Jolie i Brad Pitt, vjenčat će se ovog ljeta, a u izboru datuma pomaže im budistički svećenik, vođen budističkom astrologijom.

Tridesetsedmogodišnja glumica navodno je tražila duhovnu pomoć pri izboru datuma. 'Angelina za taj dan želi naklonost zvijezda. Uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku, na odmore... Kako za sebe, tako i za Brada i djecu', rekao je izvor blizak paru.

Što se tiče Brada, kako izvor tvrdi, on će učiniti sve da Angelina bude sretna, tako da joj je prepustio izbor datuma. 'Brad je Angelini dao sve vrijeme ovog svijeta. Nakon šest godina veze i šestero djece, očito im se ne žuri s vjenčanjem. Vole se silno i bez papira', dodao je izvor.

197379,196730,196473,195634

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr