VIDEOINTERVJU

Lana Jurčević otkrila zašto pada na mlađe dečke

06.06.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Zgodna pjevačica Lana Jurčević u videointervjuu za tportal otkrila je tajnu svoje vitke i besprijekorne figure, zašto voli loše dečke te je li mlađe doista slađe

'Uvijek je fama oko tih 'bad guyeva', uvijek je to intrigantno, uvijek s njima ima nešto što nema s drugima, pa sam ja to eto opisala u pjesmi', rekla nam je lijepa Lana te naglasila da je ipak to samo pjesma te najavila prilično zanimljiv spot za pjesmu 'Zašto volim loše dečke'.

Upitali smo Lanu i koja je njezina tajna održavanja vitke linije koju je pokazala u reklamnoj kampanji za Coppertone. 'Photoshop! Vidite te da to nije to tijelo', rekla nam je Lana kroz smijeh te otkrila da je snimanje umjesto na plaži održano u tamnom studiju bez prozora.

'I ja sam, kao i svatko, u određenim fazama sklona i malo nabaciti koju kilicu pa izgubiti. Stvarno mi je tempo sada kaotičan, ne stignem jesti. Nije da promoviram nejedenje. Jednostavno ti se neke okolnosti poklope. Ja sam sada izgubila koju kilicu, ali sve spontano, nisam na nekom režimu. A volim papati više od ičega', rekla nam je Lana u intervjuu te dodala da je dobar izgled naslijedila i od mame.

Je li Lana apsolutno zadovoljna svojim izgledom ili bi pak nešto htjela mijenjati, zašto je više privlače mlađi muškarci i što je odgovorila na pitanje o svom ljubavnom statusu, pogledajte u videoprilogu.

Intervju: Lana Jurčević