'MOJA BOND DJEVOJKA'

Suprug objavio fotografiju Alicie Keys u bikiniju

05.06.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Kako slavni iskazuju ljubav – u slučaju Alicie Keyes i njezinog partnera Swizza Beatza, javnim objavljivanjem fotografijama. Za njega, ona je Bond djevojka, a on je njezin princ

Postalo je normalno i uobičajeno – čak i vrlo često – nešto što bi donedavna bilo neshvatljivo: da ljudi iskazuju ljubav putem najjavnijeg mogućeg medija, preko društvenih stranica. Tako i glazbeni producent Swizz Beatz redovito oglašava Twitterom koliko je privržen svojoj obitelji. Tako je prošlog vikenda objavio vruću fotografiju svoje supruge Alicie Keys na Twitter stranici i javno je objavio koliko se divi njezinu izgledu.

Fotografija pokazuje Aliciu kako stoji u plićaku u oskudnom dvodijelnom bikiniju. R'n'b pjevačica preplanula na fotografiji izgleda u punom sjaju: sjajne tjelesne građe, preplanula, lijepih crta lica koje je istakla zalizavši kosu prema natrag.

Svu tu raskoš reper Swizz je kratko komentirao: 'Moja Bond djevojka', očito aludirajući na čuveni izlazak iz vode koji je Ursullu Andress, a poslije i Halle Berry proslavio.

No, to Swizzu nije bilo dovoljno, nego je javnosti pokazao fotografiju koja svjedoči da je ljepota njegove partnerice prirodna. Riječ je o portretu na kojem pjevačica, bez ikakve šminke, zavodljivo gleda u kameru. 'Opuštena 007, bez mrvice šminke', komentirao je reper na Twitteru, a prenosi Daily Mail.

Prošli mjesec, kada su bili na dodjeli Billboardovih nagrada u Las Vegasu, Alicia je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je priljubljena uz Swizza. Njezin je komentar bio: 'Istinski te obožavam, prinče!'