tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+13

ALEKS GRDIĆ:

'Seks mi je u vezi važan čak 50 posto'

U intervjuu za 'Red Carpet' bivša misica progovorila je o svom ljubavnom životu

Datum objave:
4.6.2012 7:24

Zadnja izmjena:
4.6.2012 9:19

Kad je prije devet godina postala Miss Hrvatske, Aleksandra Grdić svojim je ponašanjem, stavovima i karakterom odudarala od imidža prosječne misice.

I dok se većina njih udala za sportaše i danas žive mirnim povučenim život, Alex ne miruje ni sekunde.
Povećala je poprsje, skinula se za Playboy, zaradila policijski dosje, bivši joj je premlatio roditelje, vječno je spajaju s različitim frajerima, a brak i djeca još joj nisu ni u peti.

U intervjuu za 'Red Carpet' Alex je otkrila kako ima malo prijatelja, a od njih većinu čine muškarci. No muškarce voli i kao dečke, naravno. Otkrila je što je može odbiti kod nekog 'frajera'.

'Kad je frajer naporan, kad ima tisuću suvišnih pitanja; kad je dosadan. Odbijaju me bahati frajeri, koji su 'ufurani' u sebe. Volim dečke koji su veseli, komunikativni pa i sarkastični', izjavila je Alex koju se često povezuje s različitim muškarcima. U intervjuu je otkrila i koliko joj je važan seks u vezi.

'Jako mi je važan. Zdrava sam, mlada, normalna osoba. Važan mi je jako - čak 50 posto u vezi', precizno je odredila i dodala kako bi partneru oprostila nevjeru.

196687,196658,194909,193716

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr