VELIKI INTERVJU:

Severina progovorila o svim detaljima majčinstva

Bionic
Reading

Severina je dala veliki intervju u kojem je iskreno progovorila o osjećajima prema sinu, majčinstvu, Milanu i danima koje provodi u najljepšem životnom periodu

'Svaka majka hvali svoje dijete, ali moj sin je najljepši. Ne zato što je moj, nego je jednostavno najljepši. Znatiželjan je, ima predivne velike oči i već sudjeluje u razgovoru, sav je mali gospodinčić, intelektualac, guguće, što je nevjerojatno za dijete od tri mjeseca', rekla je Severina za Exkluziv tabloid.

Dodala je kako se u početku osjećala kao automat za mlijeko i pelene. 'Prvi put kad mi se Aleksandar nasmijao, osjetila sam nešto neprocjenjivo, kao nikad prije', rekla je iskreno i dodala kako je majčinstvo najljepši i najteži posao na svijetu.

Za splitsko rodilište ima samo riječi hvale i sretna je što je Milana poslušala da rodi upravo tamo. Prisjetila se i izlaska iz rodilišta. 'Nakon šest dana, htjeli su me poslati doma, ali ja se nisam dala, bilo mi je toliko lijepo, a kad sam išla doma, izašla sam iz bolnice u nanulama i čarapama, nenašminkana, u pidžami', opisala je mlada mama.

Severina intervju

U rodilištu je uživala u dobrom tretmanu, majka joj je svakodnevno donosila hranu, a Grašo i Danijela nosili su joj finu pizzu.
Otkrila je da je i nakon poroda dobila nekoliko kila jer je htjela imati dovoljno mlijeka za dojenje. Ipak, zbog dobre kondicije, kile su se same topile.

Naglasila je kako se ona i Milan vole te da su dobili dijete kao i svaki mladi par. Oboje uživaju u bebici, a doma najviše vremena provode u maženju, dok mu Severina pjeva pjesme i pleše s njim. 'Veseo je, stalno mi se smije i čim ga se sjetim, odmah mi dolazi mlijeko', rekla je.

Šalila se kako je rodila kasnije nego je trebalo jer je Kerum rekao ljudima da ne izlaze iz kuće i njezin mali je to shvatio ozbiljno.