UPICANJENA DO SAVRŠENSTVA

Jesu li ovo najbolja izdanja Ecije Ivušić?

04.06.2012 u 06:46

Bionic
Reading

Voditeljica Ecija Ivušić bilo da odlazi u kino, glamuroznu večeru ili neki prosječni društveni događaj, uvijek je u modnim kombinacijama od kojih zastaje dah. Provjerili smo u kojim je izdanjima izgledala najizazovnije

Crvena, crna, plava haljinica ili hlače… sasvim je svejedno. Ecija Ivušić što god stavila na sebe izgleda besprijekorno.

Voditeljica HTV-ove emisije 'Moja četiri zida' ne propušta društvena događanja na kojima je redovito odjevena kao da, u najmanju ruku, odlazi na dodjelu Oscara. Iako joj to vrlo rijetko ne polazi za rukom, činjenica je da se za svako svoje javno pojavljivanje dotjera do zadnjeg detalja.

Što kraće, to bolje - vrijedilo bi za njezine neodoljivo seksi haljinice. A zaštitni znak su joj svakako što veće potpetice. 'Bez visokih peta navečer nikad ne izlazim iz kuće ili, kao što bi moj tata rekao, tek kad se 'instaliram na štule' spremna sam za van', rekla nam je nedavno.

Zavodljiva plavuša voli isticati dekolte, a nedavno nam je i priznala da 'zbog push-up grudnjaka izgleda raskošnije'. Otkrila je i da uživa u šljokicama i upečatljivim kombinacijama, što možete pogledati i u našoj fotogaleriji.