GIRL POWER

Veliki povratak ženskog benda koji je drmao 90-ih

01.06.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Ginger, Baby, Posh, Sporty i Scary još jednom će se okupiti na premijeri mjuzikla na West Endu koji će biti prikazan krajem ove godine

Spice Girls će biti spremne za veliki nastup na West Endu, piše Daily Mail najavljujući kazališnu premijeru ove zime. Žene iza Girl Powera pojavit će se na svjetskoj premijeri komada 'Viva Forever', koji će se u kazalištu Piccadilly premijerno prikazati u prosincu. Mjuzikl 'Viva Forever' kreirale su Judy Craymer (Mamma Mia!) i Jennifer Saunders, a u komadu će se pojaviti 16 glazbenih brojeva povezanih s Geri Halliwell, Emmom Bunton, Victorijom Beckham, Melanie Chisholm i Melanie Brown.

Audicije za Ginger, Baby, Posh, Sporty i Scary započet će kasnije ovog mjeseca, a Craymer i redatelj Paul Garrington počet će s probama oko rujna. U srcu priče 'Viva Forever' je odnos majke i kćeri. Emma i Mel C rasplakale su se kad su ogledale radne snimku. Kažu da se osjeća da je u srži njihove grupe bilo prijateljstvo, identitet i vjerovanje u sebe. 'Viva Forever' će sadržavati hitove 'Wannabe', 'The Lady Is A Vamp', 'Who Do You Think You Are' i 'Mamma'.