MILAN POPOVIĆ:

'Mali Aleksandar isti je Severina'

01.06.2012 u 09:33

Bionic
Reading

'Sve je u redu sa mnom i sa Severinom. Ona je sada s našim sinom u Zagrebu, kod majke, a kada god ih želim vidjeti, tamo sam za 35 minuta. Naravno da sudjelujem u podizanju svog djeteta', rekao je Milan Popović u intervjuu za magazin Puls, negirajući tračeve da se nije navikao na proširenje obitelji i dječji plač

'Kako mi može smetati plač svog sina? Ja jedva čekam da se on probudi, da raste pored mene. Kakvo bježanje i priče da sam zbog njega pobjegao iz našeg stana u Beogradu? Ne znam kako se to bježi od ljudi koje voliš. Stvarno svašta. Severina je fantastična majka. Mene to uopće nije iznenadilo, znao sam da će tako biti', rekao je Popović.

Na pitanje na koga beba više sliči, Milan kaže: 'Ma isti je Severina! Te oči su potpuno njene, nema što. Tako obično bude, sinovi uvijek sliče na majke.'

Za Puls je ispričao i da nemaju dadilju za malog Aleksandra, koji spava s mamom i tatom u sobi. 'Samo sam ja u jednom trenutku ipak prešao u drugu sobu. Što se ja imam ustajati i buditi se? Pa neću ga valjda ja dojiti', kroz šalu je prokomentirao Popović, dodajući da on i Severina nikada nisu odlučili živjeti samo u Beogradu i da zbog toga njihova veza ne trpi.


'Severina i ja idemo tamo gdje u tom trenutku želimo. Zbog posla ne mogu non-stop biti tamo gdje je ona, i ona, naravno, to razumije. Uostalom, i ona ima svoj posao. Ide na turneje, na koncerte, i što da kažem? Mi se savršeno razumijemo oko takvih stvari. U našoj vezi nema nikakve krize', rekao je Milan.

Ispričao je i da je bio prisutan na porodu te da se Severina do posljednjeg trenutka opirala tome da joj doktori na umjetan način izazovu trudove.

'Severina je imala osjećaj da ne treba pristati na te prijedloge. Bio sam na porodu, ali ne zato što je ona bila razmažena trudnica koja je to zahtijevala, nego zato što sam ja na tome inzistirao', kazao je Milan Popović.