Estrada UŽASNUTA JANUARY JONES:

'Kad sam vidjela koliko sam debela, pobjegla sam'

  • Autor: tportal.hr
  • 31.5.2012 18:13:25
  • 31.5.2012 10:01:40

January Jones otkrila je da je bila užasnuta kad je prvi put vidjela sebe u ogledalu kao debelu i depresivnu Betty u seriji 'Momci s Madisona'

34-godišnja glumica nosila je uloške i protetska pomagala nakon što su televizijski producenti odlučili da će se lik Betty koji tumači u seriji udebljati. Bio je to scenarističko-kostimografski način da se skrije stvarna trudnoća glumice. Kad se prvi put kao debelu Betty vidjela na ekranu, Janauary je burno reagirala: 'Vidjela sam se na ekranu i otrčala vrišteći u drugu sobu.'

U intervjuu za Hollywood Reporter izjavila je da je tijekom snimanja zavoljela svoj debeli kostim. 'Navikla sam se na njega', rekla je zvijezda koja je kao samohrana majka u rujnu rodila sina Xandera:

'Započela sam rad na ovoj sezoni 'Mad Mena' kad sam bila u osmom mjesecu trudnoće, a završila kad je beba imala pet mjeseci. Bilo je bizarno. Bila sam svako jutro u sedam sati u protetici pokušavajući skinuti lažni komad na prsima kako bih mogla dojiti.

Također nisam željela da moj lik zatrudni jer to jednostavno ne bi imalo smisla.'

U seriji se debela Betty bori s kilogramima nakon što se kao depresivna kućanica od dosade udebljala. Pridružuje se Weight Watchersima kako bi vratila liniju.

Jones krasi naslovnicu časopisa Hollywood Reportera uz kolegice Claire Danes, Mireille Enos, Juliannu Margulies, Emmy Rossum i Kyru Sedgwick koje su podijelile s čitateljima uspone i padove u svojoj profesiji, prenosi Mail Online.

196271 ,194787,194855,189354

Betty je sladoledom liječila depresiju
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više