SEVERINA VUČKOVIĆ:

'Kilogrami su otišli dok sam vježbala sama doma'

31.05.2012 u 08:50

Bionic
Reading

Severina Vučković ispričala je da priželjkuje otići u Vojvodinu gdje je priroda prekrasna te gdje bi se mogla bezbrižno šetati sa sinom

Severina VučkovićGloriji je dala intervju u kojem je rekla kako njezino pojavljivanje u 'Survivoru' nije povratak za stalno.

'Sing 'Italiana' i nastup u finalu 'Survivora' ne znači moj povratak na scenu. On znači da je mama samo časkom otrčala na televiziju i vraća se odmah', rekla je slikovito Severina koja kaže da još ne razmišlja o pravom povratku.

Iako se naveliko pisalo da ima pomoć u čuvanju Aleksandra, ona je to demantirala.

Aleksandra kad sam ja zauzeta čuva Milan, Milanova sestra, moja mama… Uvijek netko od bližih članova obitelji jer nemamo dadilju', rekla je Severina koja živi na tri adrese.

'Još ćemo neko vrijeme živjeti na relaciji Zagreb – Beograd – Split, a mislim da bi nam bilo najzgodnije na salašu u Čeneju u Vojvodini, jer je ondje prekrasna priroda i mogu bezbrižno šetati se sa sinom. No on još nije završen. Volim more i jedva čekam ljeto', rekla je Severina koja je dodala da je većina kilograma otišla sama od sebe, a ostatak je skinula vježbajući doma.