PROFI FOTKE

Koja je to ljepotica iz 'Larinog izbora' zasjenila Laru?

29.05.2012 u 12:03

Bionic
Reading

Lijepa Iva Štrljić rekla nam je što najviše voli raditi na odmoru, zašto više cijeni jesenske avanture od ljetnih te zašto za sebe misli da je dama sa stavom

Iva Štrljić uključila se u 'Larin izbor' nakon što je njen otac Milan Štrljić završio glumiti Vuksana, tako da se uopće nisu viđali na snimanju. Bolje smo je upoznali kroz lik Iris iz 'Larinog izbora' koja je prava borbena žena sa stavom.

'Jako me obradovao angažman. Dobila sam šansu doći u Hrvatsku i tu snimati. Sretna sam što sam dio jedne tako velike i profesionalne ekipe. Trenutno sam Beogradu, pa ni ne znam kako sad prolazi moj lik. Pratim komentare preko Facebooka. Vidim da su ljudi zadovoljni, da su zadovoljni kako sam odigrala Dalmatinku. To mi je poseban kompliment, jer su odatle i moji korijeni. Napokon su došli do izražaja na neki način', rekla je Iva, koja inače nije žena bez dlake na jeziku.

'Uvijek glumim žene koje su oštre, koje uvijek kažu što misle, nemaju dlake na jeziku, borbene su. I ja sam borbena u životu, ali ne mogu reći da nemam dlake na jeziku. Kada je trebam, onda je imam. Recimo da sam dama sa stavom. Nisam kao Iris iz 'Larinog izbora', što mi je još veći izazov', dodala je Iva, koja je bila sretna što je napokon došla u Hrvatsku.

'Provela sam tri mjeseca u Zagrebu i zaista mi je to bilo divno iskustvo. Vidjela sam ljude koje nisam vidjela po petnaest godina. Shvatila sam da s ljudima koje si stvarno volio to nije puno, činilo mi se da je prošlo petnaest minuta, milimetara ili sekundi', rekla je Iva, a nada se da će s ocem opet glumiti, možda čak u idućoj sezoni.

Svoju lijepu liniju Iva duguje tome što je pravi sportski tip.

'Obožavam plivati. Nekad sam kao mala trenirala plivanje, jedna sam od onih koji uđu u more i ne izlaze po četiri, pet sati. Sa mnom se na moru najbolje provode djeca. Onda s njima skačem, ronim, plivam... Ne očekujem neke lude provode, avanture, zaista to smatram kao jedan dobar način da se oporaviš. Da se pripremiš za sljedeću sezonu psihički i fizički', dodaje. Na pitanje kako se brani od upada galeba na plaži, kaže:

'Čak nisam od onih koji su skloni ljubavnim ljetnim avanturama, kod mene to počinje oko jeseni.'