MA NIJE MOGUĆE!

Imaju li Shiloh Jolie-Pitt i Suri Cruise išta zajedničko?

29.05.2012 u 06:38

Bionic
Reading

Što je zajedničko Shiloh Jolie-Pitt i Suri Cruise? Obje su kćeri velikih holivudskih zvijezda, ali sličnosti tu prestaju

Angelina Jolie i Brad Pitt protekli su vikend imali veliko slavlje. Njihova Shilon proslavila je šesti rođendan. Ipak, čini se da je slatka djevojčica, družeći se sa svojom starijom braćom, desetogodišnjim Maddoxom i osmogodišnjim Paxom, poprimila i njihov styling.

Kratka razbarušena kosa i vojničke čizme njezin su zaštitni znak. Od igračaka najviše voli mačeve, a lutke su joj dosadne, pa se s braćom igra rata. 'Ona želi biti dečko, i želi biti kao svoja braća, zato smo joj morali i skratiti kosu', objasnila je Angelina.

S druge strane, također šestogodišnja Suri Cruise, šminkerica je sa stilom, i više od toga. Iako joj je tek šest, malena kći Toma Cruisea i Katie Holmes ponaša se kao da joj je 16 godina.

Osim što je se redovito može vidjeti u cipelicama na petu, Suri preferira ružičaste haljine, dugu kosu, šminku, a od igračaka voli princeze, dječja kolica, lutkice i sve ono što i tipična djevojčica.