Estrada STRASTVENI DODIRI

Koga to ljubi Jelena Perčin?

  • Autor: tportal.hr
  • 28.5.2012 20:25:03
  • 28.5.2012 19:42:27

Strastveni dodiri, poljupci, maštanje... Sve se to odvija u uredu Vladimira Tintora i neodoljive Jelene Perčin. Naravno, riječ je samo o filmu, i to prvom hrvatskom YouTube filmu čiji je trailer premijerno prikazan danas

Fatalna Jelena Perčin u zagrljaju mladog glumca Vladimira Tintora! Ipak, riječ je samo o filmu koji je počeo sa snimanjem prije nešto više od mjesec dana, a bit će to prvi hrvatski YouTube film pod nazivom 'Priprema'.

Danas je na YouTube postavljen trailer filma i prikazuje ljubavnu priču koja se događa u uredu u kojem Tintor zamišlja strastvene poljupce s Jelenom. U filmu još glume i Zrinka Majstorović te Matija Repar. Redatelj filma je Saša Dodik, a scenarij i produkciju potpisuju Alen Matušin i Miro Škugor.

Riječ je o nezavisnoj produkciji koja se sukladno svjetskom filmskom trendu, koji je inaugurirao veliki britanski filmski redatelj Ridley Scott, želi poslužiti YouTubeom kao jednim od kanala distribucije. Tomu pak ide u prilog i univerzalna tematika filma koju će moći razumjeti ljudi iz cijeloga svijeta.

193893,191261,190844,189135
Priprema
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više