Estrada NINA BADRIĆ:

'Preuzimam kompletnu odgovornost'

Nina Badrić tužna je što nije prošla u finale, ali kaže da je to samo igra i da život ide dalje

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Nina Badrić je dala izjavu Red Carpetu odmah nakon što je saznala da neće u finale.

'Prve reakcije su bile tuga, razočaranje, bilo nam je krivo. Možda mi je bilo najteže kad sam vidjela cijelu ekipu. Toliko smo vjerovali da idemo dalje… Na probama smo bili netko kome su prilazili mnogi i čestitali nam na nastupu, ali gle… Ovo je samo igra', rekla je Nina, ne želeći nikoga prozivati.

'Preuzimam kompletnu odgovornost, ako to ikoga veseli. Srce svoje sam ostavila na ovom nastupu i zbilja mislim da su Hrvati najmuzikalniji narod te da imamo stvarno toliko stvari ponuditi Europi, ali ovo je čista igra velikih brojki', izjavila je Nina Badrić Nenadu Hervatinu.

'Ovo što se dogodilo veće je razočaranje svih ostalih, nego mene osobno. Ja sam nekako osjećala to. I od samog početka imala sam neki 'feeling' da ćemo završiti ovdje gdje jesmo. Ali nisam tužna, ponosna sam svim srcem na sve nas. Strašno mi je žao ljudi, htjela sam da se vesele', iskrena je Nina.

196225,196095,196051,195948
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više