Estrada VIDEOINTERVJU

Nikolina Pišek otkrila istinu o svom ljubavnom statusu

U videointervjuu koji je dala za tportal Nikolina Pišek je otkrila je li tajanstveni Rudolf njezina nova ljubav, ima li kućne pomoćnice ili pegla sama, je li još uvijek nezadovoljna svojim izgledom, a osvrnula se i na nove angažmane na srpskoj televiziji

Chivasov party dobrodošlice za Doris Pinčić i Filipa Juričića nije propustila ni Nikolina Pišek. Kako je na društvenim događajima uvijek skockana do zadnjeg detalja, zanimalo nas je je li ju  prošla faza nezadovoljstva izgledom. 'Ovisi o danu. Posebno ako su 'oni dani u mjesecu', a žene znaju o čemu govorim. Ipak, kad si zadovoljan sobom, onda si zadovoljan i vanjštinom. Znam da je to floskula, ali je istina', rekla je Nikolina, odjevena u dugu tirkiznu haljinu.

S obzirom da nam je Vlatka Pokos nedavno rekla da Nikolina uvijek mulja kada su godine u pitanju, provjerili smo to iz prve ruke. 'Ja se nikada ne bih htjela protiviti nečemu što Vlatka Pokos kaže, jer smo vidjeli da je nezgodno svađati se s njom. Tako da je sve što ona kaže apsolutna istina', rekla je ironično.

Nakon što je na PinkTV-u dobila svoj talk show, za koji je već snimila neke emisije koje nisu emitirane, raskinula je suradnju jer je dobila bolju ponudu s druge srpske televizije. 'Bit će to format još neviđen na našim prostorima', otkrila je kratko.
195263,184724,182053,188330 S obzirom da puno radi, pitali smo je ima li kućne pomoćnice ili sve obavlja sama. 'Imala sam jednu gospođu ali kako se ona razboljela, sve moram sama. 'Večeras sam stan ostavila u totalnom neredu, ali nekad me kućanski poslovi rasterete, nije mi teško', rekla je Nikolina koja se pohvalila i kako je vješta i u kuhinji.
Nikolina Pišek
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više