tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
0
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

ALEKSANDAR KOSTADINOV:

'Nina je vrlo razočarana'

Večeras je naša predstavnica na Eurosongu Nina Badrić nastupila na drugoj polufinalnoj večeri s pjesmom 'Nebo'. Pred više od sto milijuna televizijskih gledatelja širom Europe pokušala je izboriti ulazak Hrvatske u veliku završnicu megaspektakla Eurosonga 2012, no nakon uzbudljive završnice nije se uspjela plasirati u finale

Datum objave:
25.5.2012 6:57

Zadnja izmjena:
25.5.2012 11:15

Pjevačica se odmah po završetku natjecanja trebala javiti u HTV-ov 'Dnevnik', ali je voditeljica i urednica Tončica Čeljuska umjesto s pjevačicom razgovarala s Aleksandrom Kostadinovim, urednikom projekta Eurosong, prenosi Slobodna Dalmacija.

'Nina je vrlo razočarana, žurno je otišla u garderobu, vjerojatno srediti dojmove. Svi smo, naravno, razočarani kao i cijela javnost, jer je bilo za očekivati da će jedna regionalna zvijezda koja dolazi iz Hrvatske u kontekstu natjecanja u kojemu je večeras bilo pet zemalja iz regije dobro proći i da će se bez nekog problema plasirati u finale', izjavio je Kostadinov.

Prognoze su za Ninu od početka bile loše, na kladionicama je loše kotirala, a mračne su se prognoze nažalost i obistinile, unatoč činjenici što su domaća publika i kritika uglavnom hvalili Nininu pjesmu i izvedbu. Slovenska predstavnica Eva Boto također nije prošla, pa će se pridružiti Nini i crnogorskom glazbeniku Rambu Amadeusu u gledanju subotnjeg finala, dok će Željko Joksimović, Maya Sar i Kaliopi u njemu sudjelovati.U HTV-ovoj objavi za medije očitovala se i Nina Badrić: 'Ponosna sam svim svojim srcem na cijelu svoju ekipu koja je svih ovih tri mjeseca disala sa mnom. Večeras sam bila mirna, sretna i Bogu zahvalna što smo napravili nastup na koji smo bili ponosni. Hvala HRT-u, pratećim vokalima (Ivana Čabraja, Jelena Majić i Danijela Večerinović), plesačima (Igor Barberić, Dinko Zec), Anti Geli, Kseniji Vrbanić, Saši Jokoviću i Miji Majhenu što su ostavili svoje srce za mene ova tri mjeseca. A najveće hvala mojoj publici iz svih dijelova svijeta koja je digla svoj telefon za mene. Hvala Elizabeth Homsi na povjerenju koje mi je dala. Moja osobna satisfakcija je u tome što su svi glazbenici večeras bili tužni što nisam s njima u finalu. Švedska, Portugal, Bosna i mnogi drugi su večeras bili nesretni što sam ispala, no ja znam da Bog krivim crtama piše pravo. Zahvalna sam Bogu na ovome iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom 'Nina se voli, nebo se moli'', izjavila je Nina Badrić nakon što se nije uspjela plasirati u finale.

195817,195504,195361,195168

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr