Estrada SPREMA SE SHOW

Je li Casper u vezi s J. Lo samo zbog interesa?

  • Autor: tportal.hr
  • 24.5.2012 9:13:59
  • 24.5.2012 7:00:00

Ili je Casper Smart nevjerojatno pametno osvojio Jennifer Lopez ili se iza toga krije neka druga priča, no čini se da pjevačica snima reality show o svom mlađahnom dečku, a prava na emitiranje već je prodala

Jennifer Lopez koja će u srpnju napuniti 43 godine od prošle jeseni hoda s 25-godišnjim plesačem Casperom Smartom. Casper je već uvelike profitirao od njihove veze – osim publiciteta dobio je i priliku dokazati se kao koreograf te je već režirao neke od posljednjih spotova J. Lo, a navodno je promoviran i u glavnog koreografa plesača koji će pratiti J. Lo na njezinoj turneji ove godine.

Osim toga, pjevačica očito ne može riječima izraziti koliko je očarana svojim dečkom, pa je to odlučila pretočiti u reality show čija bi glavna tema bio Casper i njegova karijera, a prava je navodno već prodala Oxygenu.

Prema izvorima stranih medija, kamera će pratiti Caspera kako dovodi u red i trenira plesače za turneju, a cijeli bi se show trebao bazirati isključivo na profesionalnoj vezi njega i Lopez.

Samo se nadamo da je njihova veza dovoljna jaka i da neće puknuti prije početka prikazivanja showa.


194181,187167,186761,186571
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više