NE HODAJ DOK PIJEŠ

Pijani Zoran Jelenković pao na dijete pa dobio batina

02.05.2009 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć u kafiću na zadarskim Kolovarama održao promociju svog novog albuma, zadarski pjevač Zoran Jelenković u subotu ujutro pijan je pao na dijete, zbog čega je na njega nasrnuo djetetov otac

Vjerojatno pod utjecajem alkohola nakon sinoćnje promocije i koncerta koji je održao uz pratnju benda Show legenda, Jelenković je iz nepoznatog pravca iznenada doteturao do terase kafića te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i sručio se na dijete obiteljskog para koji je ispijao jutarnju kavu.

Zaprepašteni otac odmah je dohvatio pjevača šakama i izudarao ga, nakon čega su ih građani koji su zaprepašteno promatrali prizor razdvojili.

'Čuo sam vrisak djeteta i kada sam se okrenuo imao sam što vidjeti. Sreća što je na koncu sve prošlo bez ozbiljnijih posljedica', prokomentirao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od građana koji se u tom trenutku nalazio u kafiću.

Šokirani roditelji djeteta nisu htjeli ništa komentirati. Na dijelu trga na kojem se odvijao sukob ostali su tragovi krvi, a Jelenkovića su njegovi poznanici udaljili s mjesta incidenta.

Zadarska policija o incidentu na trgu zasad nema nikakve informacije.