ADRENALINSKI ŠOK

Pokosica na raftingu priznala da joj se sviđa Čobanković

02.05.2009 u 15:23

Bionic
Reading

Zagrebačku špicu i višesatno ispijanje kave Vlatka Pokos ove je subote zamijenila uskim neoprenskim odijelom i veslom u ruci na raftingu po rijeci Zrmanji

Više od 40 ekipa, s po šest članova posade i skiperima, spustilo se niz rijeku Zrmanju gumenim čamcima u subotu na startu IV. Hrvatske rafting regate Zrmanja 2009. Sasvim očekivano, najveća gužva vladala je oko čamca u kojem je Zrmanjom krenula Vlatka Pokos, u čijoj je ekipi kapetan bio predsjednik Visokog prekršajnog suda Zoran Potočki.

'Rafting je izvrstan za podizanje adrenalina. Voljela bih skočiti i padobranom iz aviona. Žao mi je što ove godine na raftingu nema ministra Čobankovića, koji je jako simpatičan, iako bi trebao više paziti što jede zbog svog zdravlja', rekla je za Jutarnji list Vlatka Pokos.

Na ovogodišnjoj regati nije sudjelovao nijedan hrvatski ministar, a iako je najavljen kao predsjednik Organizacijskog odbora i član posade Vlade, ministar Božidar Kalmeta nije zaplovio Zrmanjom. U čamcu su se u ime Vlade rijekom otisnuli načelnik PU zadarske Anton Dražina s kolegama iz policije Gašparom Begonjom i Antom Došenom te članovima posade Kažimirom Zankijem, Šimom Pešom i Zvonimirom Bljajićem.

Dio sredstava prikupljenih na ratfing regati ove godine odlazi u Fond za razminiranje Tulovih greda, u okviru akcije 'Zrmanja Velebitu'. Organizator regate je putnička agencija Riva Rafting Centar iz Obrovca, a suorganizatori su Hrvatski kajakaški savez i Hrvatska turistička zajednica.