OSTAVILA BOGATOG RUSA

Stanija prekinula zaruke i vratila se bivšem dečku

23.05.2012 u 08:32

Bionic
Reading

Novosadska ljepotica Stanija Dobrojević i nogometaš Gojko Kačar obnovili su nakon dvije godine svoju vezu. Jedan susret bio je dovoljan da se iskre ponovno zapale

Stara ljubav zaborava nema, zaključila je Stanija Dobrojević, skinula zaručnički prsten i prekinula zaruke s bogatim Rusom Vladimirom zbog reprezentativca Srbije i nogometaša Hamburgera Gojka Kačara! Vijest o obnovljenoj vezi bivšihljubavi donio je Kurir, koji saznaje da su se survivorka i nogometaš sreli su se nakon dvije godine na Lazinom salašu u Novom Sadu, gdje su ponovo planule iskre.

'Sreli su se na ulazu u salaš. Gojko joj je u šali rekao da je red da poslije svega bar popiju piće zajedno, i ona je prihvatila. To piće se pretvorilo u romantičnu večeru, a onda su i tamburaši ljubavnim pjesmama rasplamsali stare emocije. U neko doba noći salaš su napustili zajedno', prepričao je za Kurir izvor koji se našao na licu mjesta.

Već je sljedećeg dana cijeli Novi Sad pričao kako su Playboyeva zečica i nogometaš ponovno zajedno, a zanimljivo je da je nakon noći provedene s Gojkom Stanija skinula zaručnički prsten koji joj je prije mjesec dana poklonio bogati Rus. Još je početkom mjeseca najavljivala kako će živjeti s njim u Atlantic Cityju te kako ju je zaprosio usred kasina.

Stanija za Kurir nije htjela komentirati glasine, nego je samo uz zagonetan osmijeh kratko rekla: 'Zasad ništa ne bih komentirala!'