Estrada A NIJE GLUMIO...

Sean Penn se rasplakao pred kamerom

  • Autor: tportal.hr
  • 23.5.2012 8:56:08
  • 23.5.2012 7:00:00

Sean Penn je iskoristio vrijeme u Cannesu kako bi još jednom apelirao za pomoć Haitiju koji je prije dvije godine pogodio razorni potres. Govoreći o tome pred kamerama nije mogao suzdržati suze, da bi na kraju priznao kako ne kontrolira najbolje svoju narav

Novinarka NBC Newsa Ann Curry porazgovarala je u Cannesu sa Seanom Pennom, između ostalog o njegovoj još uvijek aktivnoj ulozi u pomoći Haitiju. Glumac pritom nije mogao suzdržati suze.

'Posao nije gotov, ali jako je uzbudljivo raditi na Haitiju. Za mene bi pobjeda bila vidjeti neko briljantno dijete s Haitija, koje nije imalo drugu opciju nego obrazovanje potražiti u SAD-u, da ima mogućnost ostati kod kuće, i da se može obrazovati u svojem mjestu. Mislim da ljudi koji mogu reći: 'Ovdje sam rođen, ovdje ću se obrazovati' zapravo imaju velike mogućnosti', rekao je.

Na pitanje o svom karakteru Penn je bio iskren: 'Ljute me volonteri koji dolaze na Haiti samo da bi ih okarakterizirali kao dobročinitelje. Izgleda da ne kontroliram najbolje svoju narav.'

Penn je na dobrotvornoj zabavi u Cannesu prikupio preko dva milijuna dolara za razne humanitarne organizacije, uključujući i onu koju je sam pokrenuo, The J/P Haitian Relief Organization, zatim za organizaciju svoje djevojke Petre Nemcove Happy Hearts Fund i onu redatelja Paula Haggisa Artists for Peace and Justice.

133850,151579,92497,85278
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više