U DRUŠTVU DOKTORA

Nikolina Pišek ima novog dečka?

22.05.2012 u 17:22

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Nikolina Pišek proteklih dana se na dva javna događaja pojavila u društvu psihijatra Rudolfa Ljubičića, što je navelo medije da pomisle da je Nikolina ponovno zaljubljena

Budući da posljednjih mjeseci kruže tračevi o prekidu romanse voditeljice emisije 'Red Carpet' Nikoline Pišek i srpskog poduzetnika Matije Ćorkovića, Story donosi priču o tome kako se Nikolina ne odvaja od psihijatra Rudolfa Ljubičića s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo.

Još u ožujku ove godine Nikolina je iskreno progovorila u Storyju da nije lako održavati vezu na daljinu te da zato njezina romansa s Matijom proživljava krizu.

Voditeljicu 'Red Carpeta' se sve češće može vidjeti u noćnim izlascima, kada joj nerijetko društvo prave prijateljice, ali i poneki frajer.

Nikolina se tako prije dva tjedna zabavljala u društvu nepoznatog i naočitog crnokosog muškarca na otvaranju sedam restorana u kompleksu Green Gold Club & Restaurant.

Samo nekoliko dana kasnije, brinetu je, navodno, na rođendan bliskog prijatelja, PR menadžera Davora Grgina, ponovno dopratio isti muškarac, taj put u noćni klub Shamballa. Riječ je o doktoru Rudolfu Ljubičiću