A TEK JOJ JE ŠEST...

Suri Cruise se dotjeruje kao da joj je 16 godina

22.05.2012 u 08:23

Bionic
Reading

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes ima samo šest godina, ali dotjeruje se kao da ima 16

Iako ima samo šest godina, Suri Cruise je izgledala puno starija od svoje predškolske dobi. Izlazeći iz kafića u gradu Baton Rouge u Louisiani imala je svijetli ružičasti ruž za usne i pokazala je svoje profesionalno manikirane nokte.

Kći TomaCruisea i Katie Holmes nokte je oslikala takozvanim nail artom, a šestogodišnjakinja se odlučila za slatki cvjetni dizajn.

Ne samo da su njezini nokti njegovani, nego se pokazalo da djevojčica koja je iz kafića izašla u pratnji dadilje nosi ruž na usnama. Djevojčica i njena majka Katie Holmes posjetile su njezinog oca Toma, koji uz Morgana Freemana i Melissu Leo snima svoj novi igrani film 'Oblivion'.

Tom glumi veterana koji je protjeran na površinu postapokaliptične Zemlje i ima zadatak popraviti brodove kojim će uloviti izvanzemaljce koji su uništili naš planet. Tom je nedavno u intervjuu za Playboy izjavio da nikada nije pribjegao plastičnoj kirurgiji kako bi se pomladio. Na pitanje kako uspijeva izgledati tako mladoliko, Tom je izjavio: 'Iskreno, nemam pojma. Radim. Uvijek sam s obitelji. Treniram, ne spavam. Samo puno radim', prenosi Daily Mail