Estrada ODRŽAN PRVI CASTING

Lijepe hostese krenule u lov na ATP u Umagu

  • Autor: tportal.hr
  • 21.6.2012 12:01:47
  • 21.5.2012 15:12:32

Prvi od ukupno četiri castinga za izbor hostesa ovogodišnjeg, 23. po redu, ATP Vegeta Croatia Opena, održan je u luksuznom salonu Lexusa u Zagrebu

Pod budnim okom Daniela Bilića sa radija Soundset koji je moderirao ovo događanje i prošle godine, žiri u sastavu Antonija Mandić, Manuel Štrlek, Hrvoje Kovačević i Mario Šarlija izabrao je djevojke s područja Zagreba i zagrebačke okolice. Još tri castinga održat će se u Osijeku, Rijeci i Puli, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 150 hostesa iz cijele regije.

Interes je i ove godine jako velik te je dosad na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 600 prijava, najviše iz Slavonije, Zagreba i Istre. Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2012. godine.

Neke od hostesa već su zaštitna lica umaškog turnira s obzirom na to da u Umag dolaze četiri i više godina zaredom, a uvjeti koje moraju ispuniti su prvenstveno komunikativnost, odgovornost i znanje stranih jezika.

Kako ATP Vegeta Croatia Open nije samo sportski turnir, već i jedan od vodećih hrvatskih društvenih događaja s bogatim popratnim sadržajima, izuzevši odgovornih funkcija u desetak službi, zadaća hostesa ujedno je i promocija Umaga, Istre i Hrvatske među mnogobrojnim posjetiteljima.

23. izdanje turnira ATP Vegeta Croatia Open održava se od 5. do 15. srpnja 2012., a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

187905,183149,181698,79356
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više