UPOZNALA SVOG FAVORITA

Nina Badrić glavna na tulumu Željka Joksimovića

21.05.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Kako se približava trenutak Nininog nastupa na Eurosongu, pripreme postaju sve intenzivnije. Uz svakodnevne aktivnosti naše delegacije koja s mnogo entuzijazma radi na promociji, atmosferu podižu i brojna druženja s predstavnicima drugih zemalja

Jedno od najveselijih bilo je na partyju koji je organizirala srpska delegacija. Uz NinuBadrić, veselom partyju pridružile su se i predstavnice Bosne i Hercegovine te Makedonije. Nina se posebno razveselila susretu s Mayom Saar i Kaliopi te se ugodno ćaskanje nastavilo bodrenjem za predstojeći nastup.

Inače, ovogodišnji Eurosong po mnogočemu je specifičan, tako čak pet zemalja bivše Jugoslavije nastupa druge polufinalne večeri. Zajedno s Hrvatskom 24. svibnja natječu se predstavnici Srbije, BiH, Makedonije te Slovenije. Stoga smo sigurni da će biti doista zanimljivo i napeto pratiti njihove nastupe neizvjesne druge večeri te vidjeti kome će 'susjedi' biti naklonjeniji.

Odlična atmosfera prije EurosongaPogledaj cijelu fotogaleriju

Na partyju srpske delegacije okupilo se mnogo ovogodišnjih izvođača, a među njima i Loreen iz Švedske koja je na Ninu ostavila poseban dojam. Uz razgovor oko priprema pali su i komplimenti s obje strane.

Tako je Loreen komplimentirala Nini da je uvjerljivo najbolji vokal ovogodišnjeg Eurosonga, a Nina joj je uzvratila kako je upravo ona njezin ovogodišnji favorit.