Estrada RAZOČARANA I BIJESNA

Aleks Grdić otkrila tko je najveća izdajica u 'Survivoru'

Manekenka Aleks Grdić sudjelovala je na Cro Moto Custom Showu 2012. gdje je nosila reviju Harley Davidson. Aleks je progovorila o svom privatnom životu, hvataju li je majčinski osjećaji te što misli o prijašnjim optužbama da je debela

Aleksandra Grdić prava je ovisnica o adrenalinu, tako da joj nikada nije dosadno. Ako je vjerovati medijskim napisima, nije joj dosadno ni u privatnom životu, jer je navodno Aleksandra prekinula vezu s popularnim connectovcem Jurom Blaževićem te se navodno pomirila s bivšim dečkom Azerom Berberom.

'Svi će znati kad se budem udavala jer ću napraviti veliki tulum. Trenutno je moj privatni život stvarno u banani jer puno radim…', rekla je Aleksandra, kojoj nikad nisu bile jasne optužbe da je debela. Sada je zadovoljna svojim kilogramima, a u avanturi života se najviše razočarala u svoje ženske natjecateljice u 'Survivoru'.

'Žene su zapravo kokoši. Vidjet ćete da će biti baš zabijanja noževa u leđa. Da smo pametnije odigrale, četiri žene bi sjedile u finalu 'Survivora', a ne četiri muška. Još uvijek sam ljuta na Martinu Vrbos koja je izdala Nevena…', rekla je Aleks, koja će ljeto provesti na Hvaru.

Cijeli intervju pogledajte ovdje:


Aleksandra Grdić


193716,187503,184360,185135
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više