ŠTO ĆE REĆI DEMI?

Rumer Willis potajno se nalazi s Ashtonom Kutcherom

21.05.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Kći Demi Moore i njezin bivši suprug Ashton Kutcher tajno su se sastali, a što je bila tema njihovog misterioznog susreta, nije poznato

Iako je slomio srce njezine majke, Ashton Kutcher je gotovo deset godina bio prisutan u životu Rumer Willis, pa možda ne čudi to što su ostali bliski. Pravi razlozi susreta 23-godišnje kćeri Brucea Willisa i Demi Moore te njezinogbivšeg supruga, 34-godišnjeg glumca ipak nisu otkriveni, piše Daily Mail. Rumer i Ashton snimljeni su jučer u njegovom automobilu u Los Angelesu, nakon čega je on otišao na utakmicu LA Lakersa, a ona se uputila prema hotelu Chateau Marmont.

Bilo je očito da neobičan par nije želio biti uočen pa su, kada su ih okružili paparazzi, reagirali pokušavši se sakriti. Ashton je rukama pokrio svoje lice, a Rumer se spustila na sjedalu automobila.

Dvojac ranije nije bio tako sramežljiv u pokazivanju svog dobrog odnosa. Samo dan nakon što se Demi vratila s rehabilitacije Ashton je prisustvovao koncertu Rumer Willis u klubu Sayers u Hollywoodu. 'Ashton je došao sam, ali ostao je od početka do kraja i bio podrška Rumer koja je očito bila malo nervozna', rekao je svjedok za Radar Online.

'Ashton i Rumer kratko su razgovarali prije nego što se ona popela na pozornicu i izgledalo je kao da ju je on ohrabrio. Kad je zapjevala, njegovo se lice ozarilo. Činilo se da je jako ponosan na nju i smiješio se tijekom cijelog nastupa.' Potom ju je Ashton čvrsto zagrlio, kaže izvor Radar Onlinea.

Ashton i Rumer bili su vrlo bliski dok je glumac bio u braku s njezinom majkom. Ipak, malo je vjerojatno da se Rumer, koja je od tri kćeri koje glumica ima iz braka s Bruceom Willisom izgradila najbliži odnos s majkom, može sastati s Ashtonom, a da to Demi ne sankcionira

Možda je slavna glumica bila tema tajnog sastanka, jer je zabilježeno da Ashton posjećuje svoju bivšu ženu nakon njezinog povratka s rehabilitacije. Vjeruje se da je Rumer bila s majkom kad je Demi doživjela napadaj nakon inhaliranja ilegalne tvari, zbog čega je završila na hitnoj pomoći.