Estrada MAJA LENA:

'Žudim za kvalitetnom osobom koja će mi biti podrška'

  • Autor: tportal.hr
  • 21.5.2012 9:05:18
  • 21.5.2012 6:34:46

Maja Lena progovorila je u razgovoru za srpsku Prvu televiziju o iskustvima u reality showu 'Survivor', u koji se, kaže, prijavila kako bi promijenila medijsku sliku o sebi

'Stvorili su sliku da sam razmažena tinejdžerica koja samo izlazi po klubovima, ne uči, troši mamine i tatine novce, što nikako nije istina jer ja sam jako posvećena faksu i nekim svojim hobijima. Naravno, volim ponekad izaći van kao svi normalni tinejdžeri. Drago mi je da su reakcije na sudjelovanje u 'Survivoru' jako pozitivne, ljudi me jako lijepo dočekuju, a nisam našla čak ni ružne komentare na forumima', rekla je Maja Lena, koja je nakon sudjelovanja u šouu prekinula vezu s dotadašnjim dečkom.


'Udaljenost je pomiješala osjećaje, ali ne želim o tome pričati jer naša priča u zadnje vrijeme nije završila na lijep način i nije vrijedna niti jedne moje riječi', ističe Maja Lena.

Iako se nagađalo da se među njom i Ognjenom razvilo nešto više od prijateljstva, Maja Lena to već dugo odlučno demantira. 'Moj odnos s Ognjenom isključivo je prijateljski. Vrlo smo bliski i čim sam došla u Beograd odmah sam mu se javila', rekla je Maja Lena, koja je raspoložena i za novu vezu.

'Ja sam uvijek spremna za novu vezu i željna sam je pa se nadam da će mi uskoro stići. Žudim za tim, za nečim kvalitetnim, za nekom dobrom i kvalitetnom osobom koja će mi biti podrška u životu', istaknula je Maja Lena.

192491,194444,188695,186231
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više