NINA BADRIĆ:

Nisam razočarana, ne znaju oni koliko mogu biti uporna!

20.05.2012 u 20:06

Bionic
Reading

Naša predstavnica na Eurosongu Nina Badrić svoje osjećaje, misli i strahove podijelila je s obožavateljima na Twitteru, a otkrila je i kako teku pripreme

'Danas druga proba. Ne znam što bih rekla osim da smo mali dio velikog sistema. Rasvjeta, režija... nije to to što sam zamislila. Borim se', napisala je Nina jučer na Twitteru. Odmah nakon te njezine objave stigle su riječi pohvale i hrabrenja njezinih obožavatelja koji vjeruju da će Nina biti najbolja.

'Vjerujte mi da se iz petnih žila borim da sa svojom tehnikom isprate emociju moje pjesme. Za sada još uvijek nema pomaka', dodala je Nina otkrivši svoje strahove da emociju svoje pjesme 'Nebo' neće moći dovoljno vjerno prenijeti publici u Bakuu.

Obožavatelji nisu odustali, bodre Ninu te joj upućuju riječi hvale, a Nina je na kraju svima poručila 'Molim ne čitati naslove tipa: Nina razočarana Eurosongom. Not thrue!' tako dajući jasno do znanja koliko, unatoč svim naporima i tremi, uživa u finalnim pripremama za veliku pozornicu Eurosonga.

'Tehnički detalji još malo škripe al' ne znaju oni mene, koliko ja mogu biti uporna:)', poručila je na kraju svima Nina.