Estrada PIJAN NA CRVENOM TEPIHU

Pete Doherty svojim ponašanjem sablaznio sve u Cannesu

Pete je u Cannes stigao sam, a doputovao je bez ikakve prtljage. Iz Londona je ponio samo knjigu, cigarete i alkohol. U Cannesu su ga čuvala dva tjelohranitelja. Britanac je ponašanjem šokirao holivudske zvijezde

Britanski roker Pete Doherty na Filmskom festivalu u Cannesu nije se ponašao nimalo glamurozno, kako priliči najprestižnijem festivalu filma.

Masnu raščupanu kosu skrivao je ispod šešira, a dok je šetao crvenim tepihom, zapalio je cigaretu. Britanac je ponašanjem šokirao holivudske zvijezde koje je zabavljao na privatnom tulumu na plaži. Petea Dohertyja (33) u Cannesu su čuvala dva tjelohranitelja.

Ovisnik o alkoholu i drogama te bivši dečko Kate Moss teturao je crvenim tepihom potpuno izgubljen. Uza se je imao samo viski, koji je pred svima potezao iz boce. Posjetitelji festivala komentirali su da se glazbenik ponaša nezrelo.

Pete je u Cannes stigao sam, a doputovao je bez ikakve prtljage. Iz Londona je ponio samo knjigu, cigarete i alkohol.

S kolegom Boyom Georgeom (50) holivudskim je zvijezdama svirao na privatnoj zabavi. Nakon završetka koncerta sudjelovao je u snimanju showa 'Le Grand Journal'.

191957,177447,141328,68844
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više