tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+9
Rijeka
+14
Zadar
+9
Split
+10
Dubrovnik
+11

ZGODNA I BEZ CIPELA

Kelly Brook napravila pravi šou u Cannesu

Filmski festival u Cannesu nerijetko se povezuje s besprijekornošću i čistom elegancijom, no promocija filma 'Keith Lemon: The Movie' sve je iznenadila, i dok su se neki nasmijali, neki su ostali bez riječi

Datum objave:
20.5.2012 13:12

Zadnja izmjena:
20.5.2012 16:25

Lijepa manekenka Kelly Brook odjevena u besprijekornu i vrlo ženstvenu bijelu haljinu koja je naglasila sve njezine čari te upadljive crvene štikle s vrtoglavim potpeticama u društvu komičara Keitha Lemona, aka Leigh Francisa, stigla je u hotel Martinez u Cannes kako bi promovirala Keithov novi film 'Keith Lemon: The Movie'.

Kelly se oko stajlinga stvarno potrudila, pazeći na svaki detalj. Tako je uz ženstvenu bijelu haljinu blagog A kroja i crvenih štikli nabacila i jarko crveni ruže te sjajni nakit.

Iako se lijepa Kelly pojavila u vrlo glamuroznom izdanju, to Keitha nije spriječilo da izvede pravi šou. Tako je Keith odlučio skinuti hlače, pokazati stražnjicu te piti vodu iz bazena – iz Kellyne crvene štikle. Kelly nije mogla ništa drugo učiniti nego skinuti štikle, zagaziti u bazen te se smješkajući pozirati.


188701,186706,184514,168731

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr