TULUM U MANSIONU

Što je namamilo Vedranu Linardić u noćni provod?

20.05.2012 u 12:27

Bionic
Reading

Mansion je ovog vikenda ugostio dva velika ljetna zabavna projekta, Big Beach i novaljski klub Papaya. Najavni partiji bili su prilika za sve posjetitelje da osvoje nagradne ulaznice koje će im omogućiti nesmetano uživanje na Big Beachu i u klubu Papaya

Legenda svjetske DJ scene Carl Cox 21. srpnja na plaži Zrće priprema vrhunsko glazbeno putovanje po uzoru na svjetske festivale Big Beach.

Nakon prošlogodišnjeg prvog spektakla Big Beach na Zrću, organizatori za ovo ljeto najavljuju još bolji doživljaj, a na nedavnom nastupu Carla Coxa u Beogradu sama legenda najavila je da sprema nešto doista posebno.

Novaljska Papaya predstavila je desetu jubilarnu sezonu. Bogat ljetni program kroz više od dva mjeseca uključuje gostovanja vodećih DJ-eva svijeta kao što su Armin Van Buuren, Axwell, Eddie Halliwell, Hardwell, Freemasons i Shapeshifters te mnogi drugi.

U vrhunskoj glazbi ovog su vikenda uživale i brojne osobe iz društvenog života poput TV urednika Ivane Ivande i Mislava Bage, modela Adrijane Dejanović, Vedrane Linardić i Marija Anića Kremića.