IZGUBIO ŽIVCE

Will Smith poludio nakon što ga je novinar htio poljubiti u usta

19.05.2012 u 12:28

Bionic
Reading

Holivudski glumac i poznati šaljivdžija na crvenom tepihu u Moskvi potpuno je izgubio živce nakon što ga je ukrajinski novinar pokušao poljubiti u usta

Povodom premijere svog novog filma 'Men In Black 3', slavni holivudski glumac Will Smith našao se u potpuno neočekivanoj situaciji. Naime, na crvenim tepihu pristupio mu je ukrajinski novinar Vitalii Sediuk te ga zaustavio kako bi ga zagrlio i poljubio u usta.

Will se svim silama trudio biti pristojan, no poljubac u usta bila je kap koja je prelila čašu te je Will izgubio strpljenje. Trudeći se biti potpuno profesionalan, Will je Vitaliiju Sediuku dopustio da ga poljubi u obraz, a zatim ga je odgurnuo i dao mu blagi šamar.

'Čovječe koji je tvoj problem? Imaš sreće što te nisam jače udario... Oprostite, sve sam rekao pred kamerama!' rekao je iznenađeni Will, koji se ipak nije previše naljutio jer je ubrzo viđen kako ponovno nasmijan razgovara s novinarima.

Ukarjincu Vitaliiju Sediuku ovo nije prvi pokušaj podvaljivanja slavnim zvijezdama, a široj javnosti je postao poznat kada je tijekom filmskog festivala u Veneciji Madonni poklonio hortenzije, cvijeće koja ona jednostavno mrzi. Tada je slavna pjevačica svom asistentu rekla, misleći da je nitko ne čuje: 'Apsolutno prezirem hortenzije, no on to očito ne zna.'