ODUŠEVLJENI GLAMUROM

Evo kako su se Doris Pinčić i Filip Juričić proveli u Cannesu

01.03.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Glumci Doris Pinčić i Filip Juričić pred kamerama svjetskih fotografa prošetali su crvenim tepihom najprestižnijeg filmskog festivala u Cannesu, kojim su do sada prošle i svjetske poznate zvijezde poput Eve Longorije, Aleca Baldwina, Tilde Swinton, Brucea Willisa, Billyja Murraya, Sache Barona Cohena, Edwarda Nortona i mnogih drugih

Glumica Doris Pinčić, koja je osvojila srca široke publike ulogom lijepe Lare u popularnoj hrvatskoj seriji 'Larin izbor', i njen kolega Filip Juričić pridružili su se ikonama glamura i ekskluzivnosti na crvenom tepihu i postali dio Chivasovih zabava na najglamuroznijem filmskom festivalu koji se tradicionalno, već 65. godinu za redom, održava u očaravajućem gradiću na Azurnoj obali, Cannesu.

U maniri holivudskih zvijezda odsjeli su u jednom od najpoznatijih i najluksuznijih hotela u Cannesu, Martinezu, vozili se helikopterom do aerodroma u Nici, osjetili draž crvenog tepiha i uživali na Chivasovim zabavama. Na raspolaganju su 24 sata na dan imali službeno vozilo festivala, večerali su u restoranu s tri Michelinove zvjezdice te imali cijeli tim stilista, brijača, frizera i šminkera koji su ih pripremali za crveni tepih.

'Bilo je to divno i posebno iskustvo, jer u Hrvatskoj ne postoji ništa ni približno slično. Cijeli Cannes podređen je filmu, sve diše i živi za film, atmosfera je do te mjere sjajna da ondje ne možeš biti loše volje. Izuzetno je neobično piti kavu na istoj terasi s Evom Logoriom, ali isto tako se brzo navikneš da su oko tebe najpoznatija glumačka imena. I moram priznati da Eva uživo izgleda jako simpatično', izjavila je Doris.

Doris i Filip doživjeli su nezaboravna 24 sata uživajući u glamouru najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu, a pred kamerama svjetskih fotografa prošetali su crvenim festivalskim tepihom, kao i Eva Longoria, Alec Baldwin, Tilda Swinton, Bruce Willis, Billy Murray, Sacha Baron Cohen i Edward Norton.

'Proveli smo nezaboravnih 20 sati na Azurnoj obali. Fascinirala me organizacija Chivasa, sve je bilo po protokolu, od brijanja i uređivanja u Chivas salonu, crvenog tepiha pa sve do sjajnog leta helikopterom, koji ću uvijek pamtiti. Iako nisam pretjerano fasciniran tim celebrity svijetom, moram priznati da mi je bilo ugodno ovo kratko vrijeme biti dio tog svijeta. I moram priznati da smo fascinirani količinom novca koji je svugdje oko nas – jahte, automobili, preskupi dućani s dizajnerskom odjećom, hrana, piće… sve je to na jednom nezamislivom nivou', rekao je Filip Juričić.

Četvrtu godinu zaredom Chivas je službeni partner festivala u Cannesu koji se održava od 16. do 27. svibnja 2012. godine.