RUSSELL BRAND:

Još uvijek volim Katy Perry

18.05.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Njihov je brak trajao samo 14 mjeseci, ali Russell Brand kaže da ne žali što je bio s Katy Perry te da svoju bivšu suprugu još uvijek voli

Britanski glumac i komičar priznao je u talk showu Ellen DeGeneres da još uvijek voli svoju bivšu ženu.

'Ponekad stvari ne funkcioniraju u vezi. Ali to ne znači da žalim što sam bio u tom braku. Bio sam vrlo sretan u braku s njom', rekao je Russell.

Publika je klicanjem i pljeskom nagradila njegovu izjavu: 'Ona je tako prekrasna osoba i za nju njegujem samo ljubav i pozitivne osjećaje.' Prošlog je prosinca Brand podnio zahtjev za razvod braka koji će stupiti na snagu u srpnju ove godine.

'Ne možete napraviti to da u životu sve bude onako kako želite. Ponekad su stvari jednostavno različite pa morate krenuti dalje i ostati u kontaktu s onim što je bilo lijepo u vama i toj drugoj osobi', objasnio je.

Obje zvijezde imaju nove ljubavne interese: nedavno su Perry povezivali s Robertom Ackroydom, gitaristom grupe Florence + The Machine. Russell je u međuvremenu bio u vezi s mađarskim modelom Nikolett Barabaš te modelom i umjetnicom Orielom Medellin, piše Daily Mail