VRIJEME KRATI NA TWITTERU

50 Cent završio u bolnici i čeka operaciju

17.05.2012 u 17:43

Bionic
Reading

Opaki reper 50 Cent prije nekoliko dana je završio u bolnici gdje čeka operaciju, a dane krati postavljajući svoje fotografije na Twitteru

59 Cent okružen plišanim igračkama

Reper je u bolnici završio prije nekoliko dana, a svojim brojnim obožavateljima na Twiitteru nije htio otkriti razlog, već je samo rekao da čeka operaciju, a nedavno je objavio post u kojemu otkriva kako se osjeća bolje te da očekuje skorašnji izlazak iz bolnice.

Njegov prijatelj je otkrio kako 50 Centa muče problemi sa želucem, a menadžer pak kaže kako je reper dobro te da će uskoro održati promociju. I sam 50 Cent poručio je obožavateljima da će, iako je u bolnici, njegov album 'Lost tape' izaći na vrijeme.

Premda glasi za jednog od najopakijih repera, 50 Cent, pravog imena Curtis Jackson, na fotografijama koje je na društvenoj mreži Twitter objavio iz bolnice pokazao je i nešto nježniju stranu.

Naime, osim fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu, 50 Cent je objavio i fotografiju na kojoj je okružen plišanim igračkama koje su mu poklonili prijatelji ne bi li ga barem malo oraspoložili.