Estrada VIŠA SILA

Što je pokvarilo vjenčanje Leone Paraminski

Iako je dan vjenčanja za Leonu i Tina trebao biti najljepši na svijetu, dosadna kiša uspjela im je donekle poremetiti planove

Lijepa glumica Leona Paraminski prošloga četvrtka udala se za Tina Komljenovića, inženjera elektrotehnike. Romantično vjenčanje održano je na prekrasnom karipskom otoku Santa Lucia. Iako im je dan vjenčanja trebao biti najljepši u životu, uspjela ga je pokvariti kiša, pa su, umjesto na plaži, sudbonosno 'da' mladenci izrekli na terasi hotela.

No, mladenci zbog nepovoljnih vremenskih prilika nisu očajavali. 'Prema karipskoj legendi, ako na vjenčanju pada kiša, mladenci će biti blagoslovljeni sretnim i dugim brakom. Oduvijek sam priželjkivala intimni obred, kakav smo imali na Karibima. Bilo nam je kao u bajci, a nadam se da će nam i ostatak zajedničkog života biti tako lijep', rekla je Leona za Gloriju.

Leona je još u Zagrebu znala što će odjenuti – nešto staro, nešto novo, nešto plavo i nešto posuđeno. Na sebi je tako imala stare satenske štikle, gaćice posuđene od sestre te novu haljinu od čipke, a buket je skrivao plavo poljsko cvijeće.

Lijepa glumica Tina je upoznala još prije 15 godina kada se upisala na tečaj meditacije koji su vodili njegovi roditelji. No, ljubav se među njima rodila nešto kasnije, odnosno prije tri godine, kada su se susreli u jednom kafiću. Zaruke su proslavili prošle godine u Sarajevu, a sada su pred njima dani zajedničke sreće.

190311 ,184159,182522,168717
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više