ŽIVOT U LONDONU

Bradu i Angelini novi susjedi ne daju mira

17.05.2012 u 11:11

Bionic
Reading

Brada Pitta susjedi pozivaju na golf, a Angelini ostavljaju košare s tradicionalnom engleskom hranom kao znak dobrodošlice

Slavni glumac prošli se tjedan vratio u luksuznu kuću u jugozapadnoj londonskoj četvrti u kojoj je velika obitelj živjela prošlog ljeta, a susjedi ga već ometaju upitima želi li s njima igrati golf, piše The Sun.

Stanovnike Richmonda nijedemotivirala činjenica da Brada ne mogu osobno pitati je li zainteresiran za igru na 18 rupa, nego su svoje pozive upućivali preko portafona djelatnicima Bradova osiguranja.

'Brad i Angelina toplo su dočekani u Richmondu. Mještani su ponosni što su se vratili u njihovo susjedstvo nakon njihovog boravka prošle godine', kaže izvor. 'Susjedi su zvonili na portafon i pitali želi li Brad igrati golf na obližnjem terenu. Bili su mu spremni čak posuditi svoje palice, za slučaj da ih on nema.'

Prijateljski raspoloženi susjedi također su ispred vrata ostavili košarice s tradicionalnom engleskom hranom kao znak dobrodošlice za gospodina i gospođu Pitt i njihovo šestero djece. Bradovo osiguranje uzelo je košare s hranom, pa sada kuhinja Brada i Angeline ne oskudijeva staklenkama Marmitea i konzervama pečenog graha.

Slavni par se ne pojavljuje na društvenim događajima otkako su se preselili u Richmond gdje kane ostati dvije godine. Jučer su ipak primijećeni u šopingu.