Estrada NEVENA RENDELI:

'U Hrvatskoj ti zamjeraju ako si zgodan, a radiš na televiziji'

U videointervjuu za tportal Nevena Rendeli otkrila je što će raditi mjesec dana u Poljskoj, zašto sanja o ulozi kućanice, kako se nosila s fotografijom svoje stražnjice na kojoj se nazirao celulit i progovorila o predrasudama o 'zgodnoj plavuši' koje su je pratile tijekom karijere

Zgodna HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli otkrila nam je da odlazi u Poljsku gdje će kao lutajući reporter s Josipom Šarićem raditi reportaže. Iako će tamo provesti mjesec dana, supruga za to vrijeme ostavlja u Zagrebu.

Kako često putuje, pitali smo je i je li razdvojenost dobra za brak. 'Kod mene to funkcionira, iako ponekad zna biti naporno', rekla je Nevena koja je upravo zato i potvrdila da bi se mogla zamisliti u ulozi kućanice iako, priznaje, ne zna kuhati, pa često kući nosi zdjelice od mame.

'Mama je glavna kuharica u našem domu. Moj suprug ponekad ode i sam kod nje na ručak. To je velika ljubav zeta i punice', rekla je kroz smijeh. Na pitanje kako se rješava stresa, odgovara: 'Imam problema sa stresom, ne rješavam ga se, već se gomila jer posao nosim kući. Ipak, u zadnje vrijeme vježbam.'

Otkrila nam je i što očekuje za rođendan, je li joj sedma godina veze bila krizna, kako se nosila s fotografijom svoje stražnjice na kojoj se nazirao celulit, a progovorila je i o predrasudama o 'zgodnoj plavuši' koje su je pratile tijekom karijere.
153434,193389,190464,185966
Intervju s Nevenom Rendeli
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više