tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+9
Rijeka
+16
Zadar
+6
Split
+9
Dubrovnik
+10

NEVENA RENDELI:

'U Hrvatskoj ti zamjeraju ako si zgodan, a radiš na televiziji'

U videointervjuu za tportal Nevena Rendeli otkrila je što će raditi mjesec dana u Poljskoj, zašto sanja o ulozi kućanice, kako se nosila s fotografijom svoje stražnjice na kojoj se nazirao celulit i progovorila o predrasudama o 'zgodnoj plavuši' koje su je pratile tijekom karijere

Datum objave:
17.5.2012 7:14

Zadnja izmjena:
17.5.2012 9:33

Vezane teme

Zgodna HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli otkrila nam je da odlazi u Poljsku gdje će kao lutajući reporter s Josipom Šarićem raditi reportaže. Iako će tamo provesti mjesec dana, supruga za to vrijeme ostavlja u Zagrebu.

Kako često putuje, pitali smo je i je li razdvojenost dobra za brak. 'Kod mene to funkcionira, iako ponekad zna biti naporno', rekla je Nevena koja je upravo zato i potvrdila da bi se mogla zamisliti u ulozi kućanice iako, priznaje, ne zna kuhati, pa često kući nosi zdjelice od mame.

'Mama je glavna kuharica u našem domu. Moj suprug ponekad ode i sam kod nje na ručak. To je velika ljubav zeta i punice', rekla je kroz smijeh. Na pitanje kako se rješava stresa, odgovara: 'Imam problema sa stresom, ne rješavam ga se, već se gomila jer posao nosim kući. Ipak, u zadnje vrijeme vježbam.'

Otkrila nam je i što očekuje za rođendan, je li joj sedma godina veze bila krizna, kako se nosila s fotografijom svoje stražnjice na kojoj se nazirao celulit, a progovorila je i o predrasudama o 'zgodnoj plavuši' koje su je pratile tijekom karijere.
153434,193389,190464,185966
Intervju s Nevenom Rendeli

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr