Estrada JOSIP ŠELENDIĆ:

'Malina i ja ne živimo zajedno već šest mjeseci'

Službeni razvod braka između Maline Grahek i Josipa Šelendića samo je pitanje vremena, a par ne živi zajedno već pola godine

Poduzetnik Josip Šelendić konačno je potvrdio da s Malinom Grahek ne živi već posljednjih šest mjeseci, što znači da su medijska nagađanja proteklih tjedana bila točna. 'Živimo rastavljeno od prošle jeseni kad sam se zbog posla uputio u Dohu, a kad će naš razvod biti okončan, pitanje je procedure i vremena', rekao je Šelendić u razgovoru za Story.

Poduzetnik i mlada manekenka u braku su proveli svega dvije godine, a u burnoj ljubavnoj vezi dobili su i sinčića Luku. 'Malina je bila moja ljubav. Iz te ljubavi nastao je naš sin. Oboje smo dobri i odgovorni roditelji, što ćemo i dalje biti našem voljenom sinu. Danas smo u dobrim odnosima i oboje smo se trudili da ništa od naših privatnih problema ne osjeti naše dijete, da bude okruženo sretnom atmosferom te da odrasta okružen našom ljubavlju', izjavio je Šelendić, dodavši da nije njegova stvar što će Malina sada raditi u svojemu privatnom životu.

Iako mediji posljednjih dana pišu da Šelendiću godi samački život u Kataru, on tvrdi da tamo ne vodi nikakav glamurozni život te da radi i po 16 sati dnevno. 'Takav mi je poslovni ritam, pa se zapravo jedino odmaram kod kuće u Zagrebu uz svojega sina koji mi jako nedostaje', iskreno je priznao mladi poduzetnik.

172334 ,173448 ,158497 ,170899
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više