ZAVJETI IZREČENI U BALONU

Petra Dugandžić udala se nakon šest mjeseci veze

15.05.2012 u 18:56

Bionic
Reading

U potpunoj tajnosti, zvijezda ‘Larina izbora’ Petra Dugandžić sredinom travnja, nakon šest mjeseci veze, udala se za Sašu Vrankovića u romantičnom obredu u zraku

Te je proljetne srijede ljubav doslovno bila u zraku, baš kao u stihovima kultnog hita iz 70-ih godina prošlog stoljeća ‘Love is in the Air’, britanskog glazbenika Johna Paula Younga.

Zagrebačka glumica Petra Dugandžić, kojoj je uloga u predstavi ‘Amateri’ prošle godine donijela dugo priželjkivanu Nagradu hrvatskoga glumišta, a uloga negativke u ‘Larinu izboru’ slavu, odsad će biti poznata i po svojem – vjenčanju.

Ona i njezin suprug Saša Vranković, zagrebački ugostitelj, svoje su bračne zavjete izmijenili na visini od 1.000 metara, točnije u balonu. Jedini su par u Hrvatskoj koji se na taj način zavjetovao na vječnu ljubav, i to nakon svega šest mjeseci veze.

'Kad me prije dva mjeseca Saša zaprosio, nisam dvojila ni sekundu. Znala sam da je on – taj! I da, željela sam se udati zaljubljena. Uživati u tom osjećaju. Ne znam što bih trebala čekati', ispričala je u intervjuu za Story crvenokosa glumica ne skidajući osmijeh s lica dok je ponosno pokazivala vjenčani prsten od bijelog zlata, izrađen u jednoj zagrebačkoj zlatarnici prema zamisli mladenaca.