EMOTIVNA NA KRAJU

Nina u suzama otišla u Baku

15.05.2012 u 17:20

Bionic
Reading

Dirnuta porukama koje je dobila kao znak podrške za nastup na Eurosongu, Nina Badrić pustila je suzu i jecajući: 'Hvala svima!'

'Svi idemo gore kao jedan tim. Skupila sam ljude u koje vjerujem. Ako netko poruši domino u svojoj negativi, taj ide doma', opisala je ovogodišnju hrvatsku ekipu Nina Badrić pred odlazak na Eurosong.

Nekoliko sati prije puta u Baku, Nina je dala posljednji intervju Daliboru Petku gostujući u njegovom 'Glazbenom šouu', koji je završila u suzama. 'Hvala svima', rekla je Nina kratko kroz jecaj, dirnuta porukama svojih prijatelja i obitelji koji su se javili u emisiju.

'Znam da nakon Eurosonga više ništa neće biti isto. Mislila sam da me u ovom poslu nakon dvadeset godina više ništa ne može iznenaditi, ali je, neću reći pozitivno ili negativno. Znam samo da sve što sam naučila u proteklih 20 godina karijere sam iskoristila za ove tri minute', rekla je Nina.

Osim ekipe s kojom će dijeliti pozornicu, u studio su stigli Ninin dugogodišnji vizažist Saša Joković, Boris Horvat vlasnik izdavačke kuće Aquarius Records, a posebno iznenađenje priredila joj je klapa Kampanel. U Azarbajdžan Kampaneli su ispratili Ninu otpjevavši joj njenu omiljenu klapsku pjesmu 'Vilo moja', a popularna pjevačica nije mogla odoljeti te im se pridružila pokazavši da joj je glas u zavidnoj formi.

Emilija Kokić savjetovala joj je da za pobjedu pije puno vode, pazi na haljinicu i prestane štucati. Tedi Spalato počastio ju je pjesmom 'Moje izgubljeno blago', a Zrinko Tutić ohrabrio riječima kako smo ove godine poslali pravog izvođača na natjecanje. Nini su sreću poželjeli i fanovi Eurosonga, Ivana Husar Mlinac, kolegice Kaliopi i Maya Sar te mama Mila, koja ju je nazvala svojim anđelom.

'Iskreno umorna sam, jer zadnjih mjeseci vučem na četiri motora, ali radujem se što konačno putujem u Azarbajdžan. Ja sam najbolja kad je najteže. Vidjet ćemo', poručila je Nina pred odlazak na natjecanje, na kojem će se predstaviti 24. svibnja, u drugoj polufinalnoj večeri.

Nebo