Estrada MJESECIMA RAZDVOJENI

Nives Celzijus i Dino Drpić ne žive zajedno

Razlog stambenoj, ne i ljubavnoj, razdvojenosti je – posao. Naime, Dino u Rijeci igra nogomet, dok Nives u Zagrebu smišlja što bi radila, piše dnevnik.hr

Nives Celzijus s djecom živi u Zagrebu, dok Dino Drpić već mjesecima živi i trči za loptom u Rijeci, gdje je zadovoljan. 'Pa super, jako je zadovoljan. U startu se malo pribojavao kako će ga prihvatiti navijači, s obzirom da je bio Dinamovo dijete, dugo godina je igrao u Dinamu. Međutim, odigrao je koju dobru utakmicu pa su ga navijači jako dobro prihvatili i više-manje je zadovoljan', ispričala je Nives za Dnevnik.hr.

Dok 'čami' čekajući'Dinu i njegove slobodne dane, Nives se priprema za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu. 'Nastojala sam se što bolje pripremiti, što vatrenije podržati naše vatrene i smislila sam odjevnu kombinaciju za navijanje na Europskom... znači, to je to. Pitate se gdje je odjeća? Pa odjeće neće biti, samo donje rublje, hahaha. Ako dođemo do finala, svečano obećavam da ću samo u ovome ušetati u stadion', poručila je.

189590,188217,187248,186269
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više