Estrada EDITA MISIRIĆ:

'Uvijek postoji netko zbog koga mi srce jače tuče'

Voditeljica i novinarka Edita Misirić otkrila je da radi posao na koji nikad ne odlazi s grčem u želucu. No, privatni život još uvijek želi zadržati za sebe iako, kaže, uvijek postoji netko zbog koga joj srce jače tuče

'Exkluziv tabloid' na RTL-u nedavno je proslavio 400. emisiju, a među slavljeničkom ekipom bila je i voditeljica Edita Misirić koja je posao započela u sportskoj redakciji Večernjeg lista. Promjenu je ipak doživjela kao pozitivnu. 'Svaki je dan u redakciji drukčiji. Ekipa je super i zbog toga volim proces nastanka emisije. Sudjelujem u stvaranju priloga i najviše me raduje što nikad na posao ne dolazim s grčem u želucu', rekla je za Večernji list.

Do diplome je još dijeli diplomski rad, a u životu se najteže nosi s dvoličnim ljudima. Otkrila je i priču koja stoji iza njezine tetovaže na trbuhu: 'Vjerojatno svi očekuju da imam tetoviranog leptira ili nešto slično, ali ja imam tetovažu buldoga. Bila sam s bratom i njegovom djevojkom na moru, odlučili smo se tetovirati i izbor je u mom slučaju, bez posebnog razloga, pao na buldoga.'

Premda se često pojavljuje na društvenim događanjima, privatni život još uvijek uspijeva zadržati za sebe. 'Bilo bi licemjerno kad bih se ljutila na pitanja novinara o mom privatnom životu s obzirom na to da vodim emisiju koja itekako zadire u intimu poznatih, ali dok god mi polazi za rukom držati ga dalje od javnosti, to ću činiti. Uvijek postoji netko zbog koga mi srce jače tuče', rekla je Edita za Večernji list.

Dodala je i da muškarac u kojeg se zaljubi ne mora izgledati kao George Clooney, ali da je nekim šarmom mora osvojiti. Sa 32 godine, još uvijek smatra da ima dovoljno vremena za majčinstvo.


176338,164135,161385,116450
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više