tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
0
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

NOSTALGIČNO ZABAVNI TURNIR

Pikulanje se dokotrljalo i u Zagreb

Nakon dva vrlo uspješna turnira u Osijeku i Splitu, i Zagrepčani su pokazali da se nisu zaboravili pikulati. Cedevita i udruga RTL pomaže djeci ove subote (12. svibnja) na Bundeku organizirali su treći nostalgično-zabavni obiteljski turnir u pikulanju

Datum objave:
13.5.2012 21:34

Zadnja izmjena:
14.5.2012 8:56

Nakon dva vrlo uspješna turnira u Osijeku i Splitu, i Zagrepčani su pokazali da se nisu zaboravili pikulati. Cedevita i udruga RTL pomaže djeci ove subote (12. svibnja) na Bundeku organizirali su treći nostalgično-zabavni obiteljski turnir u pikulanju!

Nakon uspješne TV kampanje, Cedevita je s udrugom RTL pomaže djeci krenula u akciju oživljavanja jedne od najpopularnijih dječjih igara naše mladosti u četiri najveća hrvatska grada - Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Na dosadašnjim turnirima sudjelovalo je više stotina natjecatelja, a organizatore je posebno razveselilo što su se u pikulanju okušale i starije generacije i klinci koji su se vjerojatno po prvi put susreli s ovom igrom. Uz druženje i stvaranje novih prijateljstava, obitelji su međusobno odmjeravale vještinu, a najbolji su osvojili i vrijedne nagrade.

Pravedno suđenje na turniru osiguravao je televizijski i radijski voditelj Frano Domitrović, a u pikulanju su se okušali i voditeljica Iva Šulentić, glazbenik Kristijan Beluhan te košarkaši Cedevite - Miro Bilan, Dontaye Draper, Chris Owens i Tomislav Petrović.

Uz zabavu koje je na Bundeku bilo napretek, organizatori su uspjeli poslati jasnu poruku: nije važno koliko vremena možete provesti sa svojim djetetom, važno je da to vrijeme bude kvalitetno. Ako i niste stigli na Bundek, pronađite svoje najdraže pikule i povedite svoje dijete u najbliži park na igru. Uživat ćete u neprocjenjivim životnim trenucima – vremenu provedenom zajedno.

193259,189106,161442,161389

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr