LJUBAV JE VAŽNIJA

Ne biste vjerovali od čega je Jerko Leko odustao zbog Ive

11.05.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Na relaciji Kaptol - Zrinjevac – Glavni kolodvor – Mažuranićev trg – Katarinin trg – Ilirski trg, Leko i suigrači podijelili su na stotine majica i autograma, fotografirali se s turistima i navijačima

S obzirom da u subotu, 12. svibnja, igraju posljednju utakmicu sezone, zanimalo nas je hoće li Leko dio godišnjeg odmora provesti u Poljskoj kao navijač nogometne reprezentacije Hrvatske za koju je jedno vrijeme uspješno igrao.

'Neću ići u Poljsku, gledat ću sve utakmice na televiziji jer u to vrijeme imam pripreme za svadbu koja će biti krajem lipnja u Zagrebu', rekao nam je Leko.

'Mali mi se rodio prije četiri mjeseca i kad završi prvenstvo prvo se želim malo opustiti, a onda se bacamo na pripreme za vjenčanje.'

Kako je pisao Story, Leko i Iva Šarić trebali bi se vjenčati 23. lipnja u okolici Zagreba.

Buduća supruga sportaša pred dvjestotinjak gostiju zablistat će u klasičnoj vjenčanici koju će upotpuniti samo jednim komadom nakita, a njezin odabranik odjenut će elegantno tamno odijelo. Najvažniji gost na njihovoj svadbenoj svečanosti bit će njihov četveromjesečni sinčić Carlos koji sve više nalikuje svome tati.

'Jerko se super snašao u ulozi oca, što i nije bilo upitno. Od prvog dana bez ikakvih problema mijenja pelene, kupa i hrani Carlosa. Ponekad se šalimo kako smo se čak i predobro snašli s obzirom na to da nam je to prvo dijete. Nema tajnog recepta kako smo to postigli, jednostavno smo tim od prvog dana otkako smo zajedno. Smatram da je to ključno za svaki odnos', nedavno je izjavila lijepa Iva, a tamnokosa 23-godišnjakinja i novopečena mama otkrila je i da, kad je riječ o odgoju sina jedinca, voli poslušati savjete bližnjih, ali zasad se ipak najviše oslanja na instinkt.

Zaljubljeni par svoje vjenčanje želi pamtiti kao odličan tulum, a upravo su to poručili i svojim prijateljima koji im navodno pripremaju nekoliko iznenađenja.