OBIČNA CURA

Evo kako se Jennifer Love Hewitt opušta

10.05.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Jennifer Love Hewitt možda je poznata glumica čije lice se često može vidjeti na naslovnicama, no to ne znači da ne voli iste stvari kao i svi ostali kad ima slobodnog vremena

Čini se da lijepa 33-godišnja glumica Jennifer Love Hewitt svoje slobodno vrijeme voli iskoristiti za grickalice i čitanje žute štampe. Barem tako izgleda na fotografiji koju je nedavno stavila na Twitter.

Većina ljudi jednu od najseksipilnijih glumica Hollywooda nikad nije vidjela bez visokih peta i ogromnog dekoltea, no opuštena fotografija na Twitteru trebala bi razbiti iluziju da Jennifer Love Hewitt uvijek tako izgleda.

Lijepa glumica stavila je svoju sliku na Twitter nakon što je doletjela iz Los Angelesa u New York. Na fotografiji u zubima drži vrećicu grickalica, dok na drugoj fotografiji ima niz časopisa o zadnjim tračevima.

Zvijezda serije 'The client list' došla je u New York u sklopu njene promocije. Lijepa glumica ima glavnu ulogu – samostalne Teksašanke s dvoje djece koja zarađuje masažama 'sa sretnim završetkom'.

Jennifer Love Hewitt također je komentirala kako se ne srami svojih grudi te kako ih je oduvijek gledala kao odličan modni dodatak svakom kompletu. Dodala je kako bi, doduše, voljela da joj netko smanji stražnjicu umjesto grudi, referirajući se pritom na nedavno digitalno smanjivanje njenih prsa u reklami za seriju u kojoj glumi.